Over ons

BRASSERIE BON VIVANT

Kom gezellig een keer langs!

Al ruim 15 jaar zijn we de trotse eigenaren van onze brasserie. Samen met ons team proberen we iedereen een gezellige koffie-, lunch- en borreltijd te bezorgen. Alle producten van onze kaart worden vers voor je bereid. Service staat bij ons hoog in ’t vaandel, net als jouw wensen. Waaraan we graag proberen te voldoen! Tot snel?

– Bea en Rick Kaptein

Ervaringen

4,1 184 reviews

  • Avatar Emma Vdw ★★☆☆☆ een maand geleden
    Geen hippe plek, kok was te creatief met het maken van bijvoorbeeld een broodje hamburger; langwerpige pistolet met een mini burgertje. Veel dingen erbij die niet op het menu stonden zoals gebakken paprika erop. Voor lunch voor 2 personen … More meer dan 55 euro betaald. Was het niet waard. Wel een mooie centrale plek in Zeist!
  • Avatar Jenny Hofstede ★★★★ 2 maanden geleden
    We hebben een cappuccino gedronken en deze was heerlijk, goed warm en een lekker glaasje drank met slagroom en koekje erbij. Top! en een hele aardige dame die het presenteerde. Een aanrader dus.
  • Avatar Jackie manda van leeuwen ★★★☆☆ 5 maanden geleden
    Ik ben hier vanmiddag gaan eten met de verwachting dat het eten goed zou zijn. Ik krijg mijn eten laat en er zat een haar in. De bediening was verder heel erg fijn en het is een goed team.

AL TREK GEKREGEN?